DO YOU WANT TO PLAY A GAME? พิมพ์ อีเมล

แต่ละบทเรียนมาจากบทสนทนาในชีวิตประจำ วัน . Each lesson/dialog comes from a common daily situation. Story created by Yves Mambanza Ndjate , and English Teacher at Udonthammanuson High school , interpreted

ประโยคสนทนา

อีริก้า

Erica : แอนดริว,คุณชอบเล่น เกมไหม?

Andrew, would you like to play a game?

Andrew :

โอเค, เกมแบบไหนล่ะ?

OK, what kind of game?

Erica :

เล่น ไพ่กันเถอะ? คุณ รู้ วิธีการเล่น แบลคแจ๊ค ไหม?

Lets play cards? Do you know how to play Blackjack?

Andrew :

ใช่, มันเป็นเกมที่ง่าย. ผมยังไม่ อยาก เล่น มันตอนนี้.

Yes, that's an easy game. I don't want to play that right now.

Erica :

โอเค, คุณ จำ วิธีการเล่น โป๊กเกอร์ได้ไหม?

OK, Do you remember how to play poker?

Andrew :

ผมคิดว่าได้, แต่คุณจะต้อง อธิบายกติกาให้ผมฟัง อีกครั้ง.

I think so, but you're going to have to explain the rules to me again.

Erica :

โอเค. ดูเศษกระดาษชิ้นนี้ .มันมีกติกาทั้งหมดอยู่ในแผ่น.

OK. Look at this piece of paper. It has all the rules on it.

Andrew :

โอเค, ใช่. ผมจำได้แล้วตอนนี้. ผมคิดว่าครั้งสุดท้ายเราเล่นเกมนี้, คุณชนะและผมแพ้.

OK, yes. I remember now. I think the last time we played this game, you won and I lost.

Erica :

ใช่, มันสนุกมาก.

Yes, that was fun.

Andrew :

โอเค, มาเล่นกัน, แต่ครั้งนี้ ผมไม่ อยากพนันเงิน.

OK, let's play, but this time I don't want to bet money.

Erica :

โอเค, เราจะไม่พนัน. เราจะ แค่เล่นสนุกๆ.

OK, we won't bet. We'll just play for fun.